Община Асеновград с нов сайт

Община Асеновград вече има ново лице в интернет. Официалният сайт на администрацията е обновен и  вече работи.

Дизайнът е изцяло подменен- цветовете са по-контрастни, с по-четивни текстове и модерно подреждане на основните раздели на начална и вътрешни страници.

Чрез анимиране на елементи в дизайна съдържанието се показва по-динамично, а страниците с актуализираната информация се отварят бързо.

Дизайнът е адаптивен към всякакви устройства – мобилни телефони, таблети, компютри, телевизори.

Сайтът е с ново съдържание и нова организация на информацията, разделен е на няколко основни секции, които ориентират посетителя по-лесно да намира търсената от него информация.

Информацията е разделена по ресори, като Общинският съвет на Асеновград и всяка дирекция от общината притежава собствена страница само за своята дейност. Изградена е и банер система, чрез която всеки администратор сам можем да публикува реклами, отразяващи кампании, проекти, инициативи.

За по-добрата информираност на гражданите, всеки има възможност да се абонира чрез e-mail и така да получава бюлетин с актуални теми, които ще се изпращат автоматично до желаещите потребители.

Модерна техническа придобивка е и възможността за публикуване на анкети, чрез които да се провежда своеобразен местен референдум по въпрос, касаещ община Асеновград, с отчитане на гласуването и показване на резултата.

Сайтът е разработен от специалисти с опит в изграждането на институционални сайтове. За актуалната визия на новия интернет профил на  асеновградската община бяха похарчени 7 хиляди лева. Идеята е да се създаде един съвременен и отзивчив сайт на ниво, който да представя подобаващо Община Асеновград.

 

 

Подобни статии

Top