Община „Марица“ отбелязва 34 години от създаването си

Кметът на Община „Марица“ Димитър Иванов поздрави жителите на общината по повод 34-та година от създаването й като селищна система.

Вижте обръщението му към жителите на общината:

Скъпи жители на Община „Марица“,

На 25 март празнуваме светлия християнски празник Благовещение и 34 години от създаването на нашата селищна система. Винаги съм считал за щастливо знамение факта, че празникът на Община „Марица“ се чества именно в деня, когато Дева Мария получава благата вест за раждането на очаквания Спасител на човечеството, сина Божий – Иисус Христос. За мен това е знак, че нашата община ще продължи да се развива и да става все по-красива, перспективна и привлекателна за живеене.

Искам да Ви уверя, че няма да допусна нарушаването на суверенитета на Община „Марица“! Дал съм обещание пред себе си и пред Вас, че ще се боря с всички сили срещу опитите за посегателство и отнемане на независимостта на младата ни селищна система и присъединяването й към община Пловдив. За мен това е приоритет от първостепенна важност, който ще отстоявам, докато съм начело на Община „Марица“!

Другата цел, която съм си поставил е да браня спокойствието и комфорта на жителите – от най-малките до най-възрастните. Всичко, което сме постигнали досега е повод за гордост, но и основание за още по-мащабни проекти занапред!

Удовлетворен съм, че в тази нелека година на ограничения, наложени ни от световната пандемия от коронавирус, ние станахме по-единни. Както едно семейство се сплотява във времена на изпитания, така и ние се обединихме в името на по-доброто бъдеще на община „Марица“!

Убеден съм, че всички ние заедно ще успеем да излезем от този период на предизвикателства по-добри, по-човечни и по-силни и с вяра, кураж и надежда ще продължим да градим европейския и модерен облик на община „Марица“!

Желая Ви здраве и благоденствие!

Честит празник!

Кмет на Община „Марица“
Димитър Иванов

Подобни статии

Top