Община Пловдив пенсионира служителя си с рекорден стаж (ГАЛЕРИЯ)

Цялата администрация изпрати с аплодисменти Елка Ковачева след 51 години работа

Община Пловдив пенсионира своя най-дългогодишен служител. С аплодисменти и пожелания за здраве и късмет кметът Здравко Димитров и чиновници от общинската администрация изпратиха Елка Ковачева след 51 години работа като геодезист в дирекция „Устройство на територията“.

„Тя е пример за всички нас, като човек, който се труди усилено в екип и в услуга на гражданите. Убеден съм, че натрупаните познания и опит ще бъдат използвани от колегите, които продължават да изпълняват служебните си задължения“, заяви кметът, който й подари огромен букет, плакет на Общината и икона като признание за професионализма и добре свършената работа. Оказа се, че Димитров е 13-и по ред градоначалник, с който Ковачева работи.

Обичам си професията, работих с любов и с усмивка приемах работата и така цели 51 години. На 1 август 1969г. встъпих в тогавашния Градския народен съвет, където кметът Коста Куманов ми пожела да се пенсионирам тук, така и стана„, сподели Елка Ковачева. Тя заяви, че строителството през годините се е променило в положителната посока и градът се развива бързо за доброто на хората, които живеят в него. „Горда съм, че работих в Община Пловдив, защото това е институцията номер 1 в България и няма друга подобна в страната„, похвали за финал бившите си вече колеги тя.

Подобни статии

Top