Общината дава 20 бона за концерт с 9 звезди на българската естрада

Концертът ще бъде на 8 юли на Античния театър

Общината обяви обществена поръчка във връзка с предстоящото Национално турне „Звездите на България – най-големите хитове“. От администрацията ще възложат организирането и провеждането на концерт в Пловдив, посветен на Пловдив-Европейска столица на културата 2019.

Концертът ще се проведе на 08.07.2019 г. в Античния театър. В нещо ще вземат участие звездите на българския поп и рок Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Владислав Савов, Христо Кидиков и Росица Кирилова.

За събитието ще бъде издаден диск с логото на Община Пловдив.

Обществената поръчка ще се проведе по договаряне, без предварително обявление. Организацията ще струва на общината 20 000 лв. без ДДС.

Вече е ясно и на кого ще бъде възложена поръчката – „БГ Мюзик 18“ ЕООД. Фирмата е организатор на националното турне „Звездите на България – най-големите хитове“ и тъй като той притежава изключителни права по смисъла на чл. 79, ал. 1, т. 3, б. „в“ от ЗОП, друга фирма не би могла да организира концерт със същите изпълнители под съответното наименование.

Снимка: архив DCNEWS

Подобни статии

Top