Общинският комплекс за социални услуги отпразнува 15 г. от създаването си

По време на тържеството бяха отличени ключови партньори за дългогодишната им подкрепа за децата и семействата

В компанията на дългогодишни партньори и съмишленици Комплексът за социални услуги за деца и семейства към Община Пловдив отбеляза 15 години от създаването си. Тържеството се състоя днес на откритата сцена в двора на Малката базилика.

Сред гостите, които уважиха празника на комплекса бяха зам.-кметът по социални дейности Анести Тимчев, зам.-кметът по спорт и младежки дейности Георги Титюков, директорът на Дирекция „Социални дейности“ Веселина Ботева, представители на Дирекция „Социално подпомагане” от Пловдив и областта, Районен съд и Районна прокуратура Пловдив, Областна дирекция на МВР – Пловдив, представители на държавни и общински институции, на неправителствени организации, на социални услуги и дарители и партньори на Комплекса.

Събитието откри директорът на комплекса Недка Петрова, която приветства гостите и отправи благодарности към всички, съпричастни на каузата за по-добро детство. Екипът на центъра отправи благодарности и към Община Пловдив и кмета Здравко Димитров за дългогодишната подкрепа и за това, че 14 от 15-те година общината е  доставчик на услугите в комплекса.

Своята 15-годишнина КСУДС отбеляза с награждаване на дългогодишните партньори на комплекса, спомогнали за успешната реализация на социалните услуги за деца и семейства. Зам.-кметът по социални дейности Анести Тимчев, заедно със зам.-кмета по спорт и младежки дейности Георги Титюков, връчиха плакети с благодарствени адреси на ключови партньори и благодариха за техния принос.

1 2

Подобни статии

Top