Общинският кризисен щаб на Пловдив за мерките! Вижте

Полезно за пловдивчани

Общинският съветник д-р Веселка Христамян оповести полезна за пловдивчани информация във връзка с мерките на провел се днес Общински кризисен щаб в контекста на последната заповед на МЗ. Ето какво съобщи тя:

  1. Отпадат часовете за ходене в парка.
  2. Велосипедистите ще могат да ползват Гребната база на по-късен етап (след 10.05.2020). Засега са в сила правилата на настоящата заповед за ограничение за тази зона.
  3. От 07.05. 2020г. влизат в сила правилата за „Синя зона“ и общински абонаменти за паркиране.
  4. Фитнеси на открито и детски площадки – възможно е да се отворят след седмица. Към момента все още няма да се ползват.
  5. Плувният басейн ще отвори след резултата и на водните проби (06/07.05.2020). Ще има време за ползване на човек. Ще има санитарен контрол на входа и контрол на броя, на ползваните плувни коридори и хората в тях.
  6. Търговски заведения и такива за хранене – ще нъдат с контрол на броя влизащи и излизащи, а за сядане – с огрничени места.Тези с тераса или само на открито – към момента ще са с редуциран брой маси за сядане, за да има отстояние между масите-минимум 3 метра.
  7. От 06/07.05 КПП-тата отпадат. Дотогава пропускателният режим ще е както през през почивните дни.

Какво обясниха малко по-рано днес от Областния кризисен щаб за посещенията в басейните и заведенията – припомнете си ТУК.

Подобни статии

Top