Обучение по презентационни умения и организация на събития в Младежкия център

Младежи ще развиват личностните си умения в поредица от семинари

Първите два от поредица семинари и уъркшопове за придобиване на презентационни умения и способности за организация на събития ще се проведат днес и следващата събота (18 май) в Младежкия център на Гребната база. Организатори са създателите на Академията за меки умения в Пловдив НПО-специалистът Вера Вулджева и журналистът Мишо Гръблев.

Журналист и НПО-специалист обучават младежи как да развият личностните си качества

Обученията са насочени към младите хора под тепетата, като целта е те да придобият т.нар. „меки“ умения, т.е. да развият личностните си качества.

Идеята на двамата лектори и създатели на академията е, да предадат опита си на младите хора под тепетата, на студенти и хора, които искат да подобрят уменията си или да научат нещо ново.

Поредицата от 8 семинара е по проект, финансиран със средства от общинската програма „Пловдив за младите“. Днес участниците научат как да подобрят презентационните си умения от Мишо Гръблев, а следобед ще бъдат обучени как да организират събития от Вера Вулджева.

На 18 май по време на семинара ще бъде разяснено пред присъстващите как да боравят с лични данни по Общия регламент относно защитата на данните (GDPR) и как да се справят с логистиката и мениджмънта при организация на специални събития.

В понеделниците след двата семинара Гръблев и Вулджева ще дават индивидуални консултации в ролята си на ментори.

Всичко това ще бъде безплатно за участниците, съобщиха организаторите.

Подобни статии

Top