Обявиха свободни места за допълнителната яслена група в Коматево

Сградата е изградена според всички съвременни стандарти

Обявени са местата за прием в откриващата се втора яслена група към новия корпус на детска градина „Ралица” в квартал Коматево.

Срокът за подаване на заявленията за кандидатстване е до 7 ноември 2017 г. Записването на децата, приети след класирането (09.11.2017 г.) е до 17 ноември 2017 г. Постъпването на класираните деца ще стане след откриване на новата сграда. Това се очаква да стане през месец декември.

В новата сграда на ДГ „Ралица” са проектирани три входа – по един за двете яслени групи на първия етаж и един общ вход за двете градински групи, разположени на втория етаж. И трите входа са достъпни и чрез наклонена рампа.

За всяка яслена група е планирано предверие, стаи за игра, спални и кухненски бокс с кът за хранене. За всяка градинска група са предвидени методичен кабинет, гардероб за децата, кухненски бокс, занималня с кътове за игри и хранене, спалня.

Сградата е изградена според всички съвременни стандарти – с поставена топлоизолация и монтирана слънчево-колекторна инсталация на покрива. Дворът ще разполага с нови площадки с катерушки, пързалки и други външни елементи за игра, както и просторни зeлени площи.

 

Top