Очаква се зрелищен двобой за Суперкупата по волейбол при мъжете

Интересът към мача в събота на „Колодрума“ е голям, обявиха организаторите в Община Пловдив

Пловдив ще бъде домакин за първи път на мача за Суперкупата на България по волейбол за мъже. На специална пресконференция в Община Пловдив организаторите дадоха повече подробности за финала.

На брифинга участие взеха кмета на Пловдив Иван Тотев, шефът на дирекция „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински, президентът на НВЛ Мина Николова, директорът на НВЛ Евгени Иванов и мениджърът на Марица Борис Халачев.

Двубоят е тази събота от 17:00 часа в зала „Колодрума“ и ще противопостави шампиона на България Нефтохимик (Бургас) срещу носителя на Купата Добруджа. С тази среща ще се открие и новият сезон в българския волейбол.

Билетите са на цена от 5 лева, а за ученици и пенсионери входът е свободен. Ценните хартийки могат да бъдат закупени от ticketportal.bg. В деня на мача билети ще се продават и на касите на „Колодрума“.

Очаква се зрелищна битка между двата тима, като президентът на НВЛ Мина Николова припомни, че въпреки очакванията Нефтохимик да вземе Купата на България, тя отиде във витрината на Добруджа. Така в събота се очаква нов оспорван сблъсък, а интересът към събитието е голям.

Мина Николова пожела скоро Пловдив да има и мъжки състав в Суперлигата.

Снимка: sportenplovdiv.com

Подобни статии

Top