ОДМВР-Пловдив в подкрепа на благотворителната кампания „Купи елхичка, помогни“

Шефовете на полицията в Пловдив купиха елхички и ще ги засадят в двора на СПС и пред Второ РУ

Областната дирекция на МВР – Пловдив се включи в благотворителната инициатива на Министерството на земеделието, храните и горите. Тя стартира от днес и се провежда под мотото „Купи елхичка, помогни“, а целта е да набере допълнителни финансови средства за подпомагане на семействата на двамата лесничеи, които загинаха при гасене на пожар край санданското село Петрово в началото на август т.г.

Директорът на областната дирекция старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар  Васил Костадинов и началниците на Второ РУ и сектор „Специализирани полицейски сили“ главен инспектор Георги Машонов и главен инспектор Радослав Начев  закупиха  живи елхички, които ще бъдат засадени в двора на сектор „Специализирани полицейски сили“ и пред входа на Второ РУ като символи на човешката съпричастност и състрадание.

В подобни благородни каузи пловдивските служители на реда са участвали не веднъж, доказвайки, че под униформите си носят големи сърца.  В навечерието на коледните и новогодишни празници ръководството на ОДМВР – Пловдив разчита, че добрият пример ще намери своите последователи.

Повече за кампанията може да научите ТУК.

Подобни статии

Top