Оферти засипаха „Лаута“ за звездите на Локо

Има десетки запитвания и оферти за Диниш Алмейда, Анте Аралица, Димитър Илиев и за почти целия отбор, турци ще гледат Карагарен на финала

Десетки запитвания и първоначални оферти са получили в Локомотив (Пловдив) за повечето от водещите играчи в селекцията на Бруно Акрапович, която въпреки двете последователни шампионатни загуби, като цяло оставя добри впечатления с представянето си през сезона. Още преди достигането до финала за Купата на България от „Лаута“ признаха, че вече се мисли и за лятната селекция. Очаква се до няколко дни след изиграването на последния двубой от кампанията, който по програма е с Левски на 12 юли, да има конкретна яснота първо за напускащите, пише „Меридиан мач“.

Най-близо до трансфер в момента е Диниш Алмейда. В същото време австрийски клуб има сериозен интерес към Анте Аралица. Хърватинът, който наскоро стана баща, в момента е налегнат от сериозна голова суша, но надеждите на феновете са, че ще може отново да изригне в най-важния мач, както го направи преди година с асистенция за гола с пета на Ален Ожболт във финала срещу Ботев (Пловдив).

Интерес има и към Димитър Илиев, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагерен, Давид Малембана и Йосип Томашевич.

Пратеници на няколко турски клуба, сред които са и родни агенти с позиции в югоизточната ни съседка, ще следят специално изявите на Бирсент Карагарен по време на утрешния финал за Купата на България. От представянето на проектонационала, който и след рестарта на сезона е сред водещите фигури в състава на Бруно Акрапович, до голяма степен ще се зависи кога подготвяният негов тран­сфер ще се случи. В Турция вече писаха, че Акхисарспор и Хатайспор проявяват много сериозен интерес към говорещия турски език асеновградчанин, но и други от места са отправили запитвания към ръководст­вото на Локо (Пловдив).

Собственикът Христо Крушарски наскоро призна пред „Меридиан Мач“, че не му се иска да се разделя със своите любимци Карагарен и Умарбаев.

Подобни статии

Top