Официално: Левски иска Неделев и Димитров, но май няма да стане! (ВИДЕО)

Спортният директор Ивайло Петков и изпълнителният директор Павел Колев признаха, че и самите играчи нямат огромно желание за това

Левски има интерес към Тодор Неделев, но подобен трансфер е невъзможен в момента, признаха от ръководството на „сините“. Спортният директор Ивайло Петков обясни, че се търси футболист, който ще пасне на колектива, а Павел Колев добави, че в момента самият халф на „канарчетата“ е на кръстопът и тепърва ще взема решения за бъдещето си.

„Тодор Неделев е много добър футболист, който е желан от всички отбори в България. Ние обаче не търсим звездата, а футболист, който ще пасне на колектива“, заяви Ивайло Петков.

Колев добави: „Най-нормалното нещо на света, за Левски конкретно, е да се концентрира върху добрите български футболисти. Това е приоритет в политиката при трансферите. С голямо съжаление обаче трябва да отбележа, че те не са в изобилие. Няма да е изненада да кажа, че Левски се интересува от Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Още повече, че от десетина дни при нас номер 8 е свободен. Има редица условия за такива трансфери обаче. Да се коментира предварително нещо, което по-скоро е медийна сензация, отколкото случващо се, няма смисъл“.

„Когато работим по един трансфер, ние се стараем да не изтича информация. Така се работи професионално. В последните години Левски беше разграден двор, включително за неща, които не са се случили. Това не е нормално за отбор, който има амбиции. Това ще приключи. Всяко нещо трябва да си извърви пътя, преди да бъде обявено формално, защото иначе се създават проблеми, а и пропадат трансфери“, продължи той.

„Интерес към Неделев, Левски има. Интерес към Кристиан Димитров, Левски има. Разговори са водени, но нищо не е произлязло. Става въпрос на тайминг и желанието на самите футболисти. Ако има някакъв шанс такива трансфери да се случат, той не е особено висок и със сигурност няма да стане бързо. Ако някой очаква нещо да се случи от днес за утре, ще остане разочарован“, добави изпълнителният директор на Левски.

Подобни статии

Top