Официално! Пулев срещу Джошуа на „SSE Arena“ на „Уембли“

1000 фена, от които 300 българи, ще гледат битката на живо, билетите на цени от 100 до 1000 паунда

Агенцията Matchroom Boxing, която представлява световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа, потвърди, че 1000 фенове ще могат да гледат на живо сблъсъка между него и претендента Кубрат Пулев. Британецът ще защитава поясите си на 12 декември (събота) в The SSE Arena на стадион „Уембли“, Лондон.

AJ не се е бил на родна земя от над две години и поради тази причина еуфорията сред привържениците е разбираема. Билетите за двубоя са на цена от 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата и ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември (петък) в 10:00 часа. Те могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.

Ще бъдат наложени строги мерки за безопастност, за да се предотврати разпространението на COVID-19. Eдна от тях например е, че в съоръжението няма да бъдат допускани хора, които са имали положителен тест за коронавирус две седмици преди събитието. Присъстващите ще трябва да посочват номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носят предпазни маски.

По договор Кубрат Пулев има право на 30% от билетите, така че 300 българи ще могат да гледат мача на живота му в залата. Очаква се повечето от тях да бъдат наши сънародници, които живеят или работят на Острова.

“Не мога да ви опиша колко съм щастлив да видя феновете да се връщат в залите за нашите боксови събития. Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които създава публиката. Страхотно е, че зрителите могат да се върнат за битката на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всякакви рекорди за посещаемост в Обединеното кралство и извън него. Това е много позитивен ход за бокса и целия свят. Добре дошли обратно“, заяви Еди Хърн, който е представител на Джошуа.

Подобни статии

Top