Огнеборци от Пловдив зарадваха с телевизор децата от КСУ „Св. Св. Константин и Елена“

43-инчовия смарт телевизор бе връчен от екип на 3-та РСПБЗН-Пловдив

Огнеборците от 3-та РСПБЗН в Пловдив зарадваха децата в неравностойно положение от КСУ „Св. Св. Константин и Елена“ в града под тепетата с 43-инчов смарт телевизор „Филипс“. Това съобщи председателят на Синдикално дружество 205 на СФС МВР Красен Властанов.

Дарението бе връчено днес, в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Гергьовден, който е и Ден на храбростта от членове на синдиката. Пожарникарите пристигнаха с противопожарен автомобил в комплекса и всяко от децата получи възможност да се докосне до пожарната кола.

„Членовете на СД 205 СФС МВР, които са служители на пожарната в РДПБЗН-Пловдив, винаги намират сили и възможности за подкрепа на деца и възрастни в нужда както в професионален план, така и в личния живот. Надяваме се, че с този малък жест ще разнообразим и без това нелеките им дни, ще им вдъхнем светлина и смелост да вървят напред и да устояват в битката с ежедневните проблеми“, посочи Властанов.

На събитието освен енго присъстваха също зам.-председателят на СД 205 Христо Шенчев и екип от 3-та РСПБЗН Пловдив.

Благодарности за помощта и загрижеността към младежите в неравностойно здравословно състояние изказа директорът на социалния комплекс Марина Ватева. На събитието бяха и  представители на ръководството  на комплекса, а също и децата, които ще се радват на новата придобивка.

Подобни статии

Top