Ограничават движението на АМ „Тракия“ край Войводиново, два дни ремонти и край Раковски

Ограничава се движението по пътните връзки София-Пловдив и Раковски-Бургас на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“

От 7:30 ч. до 12 ч. се ограничава движението по пътната връзка София-Пловдив на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Няма да се спира движението по основното трасе на автомагистралата.

Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел „Север“ при км 126 и през с. Войводиново.

От 7:30 ч. до 19 ч. се ограничава движението и по пътната връзка Раковски-Бургас. Обходният маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив-Свиленград, по път II-66 Поповица-Плодовитово и от пътен възел „Плодовитово“ при км 165 обратно на АМ „Тракия“.

В събота – 27 юли от 7:30 ч. до 19 ч. ще се ограничи движението по пътната връзка Бургас – Раковски. Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел „Белозем“ при км 150 на АМ „Тракия“ по път Шишманци – Раковски.

През април т.г. бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел „Пловдив Изток“. На съоръжението поетапно ще се ремонтират и останалите 3 пътни връзки /София-Пловдив, Бургас-Раковски и Раковски-Бургас/.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

 

Подобни статии

Top