Ограничават движението в Пловдив заради голямото "Нощно каране" в памет на загиналите мотористи - DC news

Ограничават движението в Пловдив заради голямото „Нощно каране“ в памет на загиналите мотористи

Екипи на сектор „Пътна полиция“ ще обезпечават безопасността на движението

Временна организация на движението се въвежда тази вечер по маршрута на голямото „Нощно каране“ – в памет на загиналите в пътнотранспортни произшествия мотоциклетисти, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Предвижда се мотошествието да тръгне в 19:30 от зала „Колодрума“ и да премине по бул. „Асеновградско шосе“, бул. Освобождение“, бул. „Цариградско шосе“, бул. „Шести септември“, моста на Адата, бул. „Северен“, ул. „Брезовско шосе“, бул. „Цар Борис III Обединител“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Шести септември“, бул. „Копривщица-запад“, бул. „Марица-юг“ – до стадион „Пловдив“ , където се очаква до 23:00 часа да се съберат всички участници в „Нощно каране“.

Организацията и контролът на движението, а така също – охраната и безопасността на събитието се осъществяват от Областната дирекция на МВР. От „Организация и контрол на транспорта са предупредили шофьорите на автобусите от градския транспорт да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с временната организация на движение.

Екипи на сектор „Пътна полиция“ ще обезпечават безопасността на движението при провеждане на мотошествието за възпоменание на загиналите мотористи. Съгласно постъпилото уведомление от Община Пловдив, за времето от 19 ч. до 22 ч. участниците с мотоциклети и автомобили ще тръгнат от сборната им точка на паркинга на зала „Колодрума“. В тази връзка се очаква временно да бъде затруднен трафикът и полицията апелира водачите да избират алтернативни маршрути за придвижване.

Снимки: Фейсбук/“Пловдив райдърс“

Подобни статии

Top