Огромна радост очаква тези зодии до края на есента - DC news

Огромна радост очаква тези зодии до края на есента

Новият сезон ще донесе ново начало за тези зодии

Искаме или не лятото вече си отиде и от него останаха само спомените ни. Есента вече е тук със своите дъждовни дни. Но не страдайте по отминалите летни дни, особено ако сте представител на една от тези три зодии.

ТЕЛЕЦ

До края на есента ви очаква голяма промяна. Някой от представителите на зодия Телец ще се сдобият с дълго мечтаното ново жилище. За някои това жилище ще бъде покупка направена от тях, а за други това ще е жилището на техния любим, с когото ще заживеят заедно. Всичко до тук е добре планирано от доста време, но в самия край на кратката есен ще получите предложение, на което няма да устоите. Голямата новина, която ще е приятна изненада за вас е предложение за брак. Не се бойте от неизвестното, а се пуснете по течението на живота, защото то ви води в правилна посока.

ДЕВА

През този сезон животът на Девите ще се преобърне, но изцяло в положителна посока. Съвсем скоро някои представители на тази зодия ще разберат, че им предстои да станат родители. Нищо друго не преобръща живота така като едно бебе. Това е нещо, за което отдавна мечтаете и ето, че най-накрая съдбата е решила да ви го даде. Очакват ви дни изпълнени с неземна радост.

ВЕЗНИ

Любов… тази дума най-точно описва какво очаква представителите на тази зодия. Везните отдавна търсят своята сродна душа и ето, че дългото лутане и разочароващо търсене скоро ще приключи. Още преди началото на студената зима ще срещнете човекът, за когото отдавна бленувате. Зимата за вас ще е един доста топъл сезон, заради горещите чувства и емоции, с които ще бъде изпълнена. Не се притеснявайте, че нещата между вас и новият човек в живота ви се случват прекалено бързо. Отпуснете се и бъдете щастливи! Съдбата ви се отплаща за дългото чакане.

Подобни статии

Top