ОИЦ-Пловдив представя новите възможности за региона чрез Споразумението за партньорство между България и ЕК

Информационната среща ще се проведе онлайн

Екипът на Областен информационен център – Пловдив ще проведе онлайн информационна среща на тема: „Представяне на проект на Споразумението за партньорство за програмен период 2021 – 2027 г.“ днес от 11:00 ч. Срещата ще се проведе във фейсбук страницата на ОИЦ-Пловдив –  и в нея могат да се включат всички заинтересовани от бъдещите програми на ЕС. За целта е необходимо да последват този линк.

На онлайн срещата, експертите на ОИЦ-Пловдив ще представят подробно Споразумението за партньорство (2021 – 2027 г.) – основни елементи, приоритети, финансиране, съпоставка с предходния програмен период. Ще се акцентира и на приноса на бъдещите програми към целите на Споразумението за партньорство.

Споразумението за партньорство на Република България е националният стратегически документ, очертаващ рамката за управление на средствата от европейските фондове в България за програмния период 2021 – 2027 г.

Инициативата се провежда в рамките на обща кампания на мрежата от областни информационни центрове (ОИЦ), посветена на Споразумението за партньорство на България с ЕК за програмен период 2021-2027 г., която се провежда в периода 22 ноември 2021 г. – 17 декември 2021 г.

Подобни статии

Top