Окървавен Кубрат Пулев нокаутира Дину! (ВИДЕО)

„Кръвта ме прави още по-жаден за победа“, изригна Кобрата, публиката в „Хангара“ полудя от зрелището и дълго скандираше името на българина и на брат му Тервел

Кубрат Пулев записа победа номер 27 в кариерата си в първия си двубой на американска земя, след като нокаутира в седмия рунд Богдан Дину на галавечер в Калифорния! Кобрата изигра един от най-тежките си мачове, получи голяма аркада на лявата вежда, оплиска ринга с кръв, но успя да надделее срещу коравия румънец и записа 14-и нокаут в актива си, съобщава boec.bg.

Българинът бе по-добър, по-активен и пласира повече удари, но Дину успя да отвори най-сериозната аркада в кариерата на Пулев. Българинът обаче се окопити и отвърна подобаващо. След два нокдауна на третия път Дину не успя да се изправи и победата отиде при най-добрия ни боксьор, който успя да запише успешен дебют в САЩ!

Проблемите за Кобрата дойдоха в четвъртия рунд, когато румънецът продължи отвори сериозна аркада на лицето му и то потъна в кръв. Дину не спря с ударите, а кръвта стана все повече по лицето на българина. В края на рунда Пулев успя да вкара няколко добри крошета и притисна румънеца. В следващите рундове Дину се опитваше да удря българина по аркадата, а нашето момче не спираше да сипе прави удари и крошета.

Всичко приключи в седмия рунд. Пулев успя изцяло да вземе предимство, атакува мощно и Дину се страполи на земята след серия от удари. Румънецът не успя да стане повече. Съдията обаче видя непозволен удар отзад в главата, а румънецът опита да използва това и да си спечели дисквалификация на българина. В крайна сметка съдиите решиха да отнемат точка от актива на Кобрата и срещата продължи.

Дину се озова за втори път на земята след отлични крошета на Пулев. Българинът използва момента и засили атаките, докато румънецът опитваше просто да оцелее в този рунд. Дину се свлече за трети път на земята и повече не се изправи!

„Първо искам за благодаря на българската публика, уникални сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се отлично след този мач. Просто се бия. За мен аркадата не беше голям проблем, защото бях готов. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен“, започна Пулев.

„Не се притесних в нито един момент, че може да загубя. Нито ме притесни възможността да ме дисквалифицират. Чувствах се във форма, мога да правя всичко. Боксирах се добре, направих хубави удари, имах добра стратегия, подготвихме се продължително и много добре за този двубой“, допълни Кобрата.

Преди това Тервел Пулев записа 13-а победа на професионалния ринг. На галавечерта в Коста Меса българинът победи по точки Мич Уилямс в 6-рундов двубой и продължава да бъде без поражение. Това бе едва втори мач, в който Тервел не побеждава с нокаут.

Уилямс оказа сериозна съпротива и срещата бе най-трудната досега за Пулев.

Снимка: Mikey Williams/Top Rank

Подобни статии

Top