Окончателно: Синът на жената, заклала със счупена чаша любовника си, остава в ареста (СНИМКИ)

Според обвинението чашата, с която жертвата била убита, е счупена умишлено

20-годишният Стефан Спасов, обвинен в съучастие в убийството на 63-годишния любовник на майка си Поли Стефанов, остава окончателно зад решетките. Това постанови  със свое определение Апелативният съд в Пловдив днес.

Убийство в Пловдив! Жертвата е 63-годишен мъж

Спасов бе докаран с белезници днес в съдебната зала и отказа да бъде сниман в нея. Той обжалва мярката си за неотклонение „Задържане под стража“, определена от окръжния съд под тепетата преди седмица, след като заедно с майка си – Екатерина  Андреева, убиха 63-годишния заварчик навръх Стефановден.

Адвокатката му Мая Ненчева днес предостави на съдебния състав, председателстван от съдия Христо Крачолов документ, че Спасов е бил назначен временно във фирма и е работил. Юристката обясни, че това доказвало добрите характеристични данни на Стефан. Тя беше категорична, че младежът не е участвал в извършване на убийството и мотивира това с признанието, направено от майка му пред окръжния съд и разследващите. 38-годишната Андреева посочи на 31 декември в съдебната зала, че само тя е извършила тежкото престъпление. Адвокатката поиска домашен арест за повереника си.

1 2

Подобни статии

Top