Онлайн дискусия „Среща на бизнеса в Пловдив“ обсъжда състоянието на регионалната икономика

Дискусията ще се проведе в две части

Онлайн дискусия (уебинар), част от поредицата „Капитал Градове” на тема „Среща на бизнеса в Пловдив“ ще се излъчи днес от 13:30 ч. Събитието ще се проведе онлайн за разлика от минали издания заради епидемичната обстановка, съобщават организаторите.

Дискусията ще бъде разделена на две части. В първата ще бъде обсъдено състоянието на регионалната икономика, както и сътрудничеството между образование и бизнес. Във втория панел ще се наблегне на градоустройство и строителство, като в него ще се коментират градските иновации, новият Общ устройствен план и имотният пазар.

В онлайн дискусията ще вземат участие зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, главният архитект Димитър Ахрянов, главният изпълнителен директор на „КЦМ 2000” Румен Цонев, директорът на филиала на Технически университет – София в Пловдив проф. д-р Въльо Николов, председателят на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ) – Пловдив и собственик на агенция “Омега” Aнна Димитрова и регионалният мениджър „Корпоративни продажби“ на Vivacom за регион Пловдив и Пазарджик Илияна Василева.

Пълна информация за събитието и линк за регистрация за уебинара в Zoom може да намерите ТУК. 

Подобни статии

Top