ОП "Туризъм" към община Асеновград с нов сайт - DC news

ОП „Туризъм“ към община Асеновград с нов сайт

Сайтът е своеобразен туристически пътеводител на асеновградчани и гости на града

ОП „Туризъм“ към община Асеновград с нов интернет сайт. Чрез него всеки жител или гост на града може да се впусне из виртуална разходка. Сайтът информира за местоположението и географското разположение на общината, както и кратка история на събитията, увековечили името на Асеновград и съхранили наследството му. Освен писмена информация всеки посетител има възможността да разгледа различни места и обекти, като се абонира за You Tube канала на ОП „Туризъм“, както и да бъде в крак с новостите във Facebook страницата на предприятието.

Различните секции в сайта предлагат на туристите и местните хора да изберат какво да посетят през свободното си време. А именно: емблемата на Асеновград – Асеновата крепост, пещера „Добростански бисер“, разнообразие от митични природни забележителности и не на последно място – религиозен туризъм.

Екипът на ОП „Туризъм“ работи за развитието, популяризирането и утвърждаването на Асеновград и региона като целогодишна туристическа дестинация. Служителите му съдействат на желаещите да получат информация за: регионални маршрути; музеи и паметници на културата; природни забележителности; културни и спортни събития; хотели; заведения; транспорт.

Новият сайт може да се ползва и като информационен – в него периодично се публикуват актуални новини за туризма в Асеновградско, както и различни планирани събития. Чрез контактната форма всеки може да се свърже с Туристическия информационен център на Асеновград и да получи желаната от него информация, касаеща предстоящото му посещение в града и региона.

Подобни статии

Top