Операцията на Тодор Неделев е успешна! - DC news

Операцията на Тодор Неделев е успешна!

Ивелин Попов му връчи наградата за Футболист №1 на България за 2020 година на болничното му легло

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев претърпя успешна операция на предна кръстна връзка в столична клиника. Звездата няма да бъде на разположение на „канарчетата“ и на националния ни отбор до края на сезона.

„Искам първо да благодаря на д-р Василев и д-р Бочев, както и на всички техни колеги. Отношението към мен и грижите са страхотни.

Искам да кажа на всички фенове –  ще се върна по- силен от всякога!

Пожелавам на новия треньор и на целия отбор да направят много по- силен полусезон, да стигнем по- далеч за Купата и натрупаме точки, за да се изкачим в класирането“, заяви Тодор Неделев през plovdivnews.bg.

В същото време бившият капитан на България Ивелин Попов направи страхотен жест и връчи на Неделев наградата за Футболист №1 на България за 2020 година, като го посети в болничната му стая. Тошко все още не е печелил наградата официално, докато Попов го направи в три поредни сезона – 2015, 2016, 2017.

„С ръка на сърцето мога да те нарека мой БРАТ! Винаги си ми помагал и продължаваш да го правиш, за което ще ти бъда вечно благодарен! „, написа Тодор Неделев под снимката в социалните мрежи.

„Понякога животът ти поднася изпитания, през които трябва да преминеш, за да станеш по-силен! Учат те да се бориш и те мотивират да се изправиш, за да продължиш по-добър, по-осъзнат и по-целеустремен от всякога! Но има едно нещо, което никой никога не може да ти отнеме – ТАЛАНТЪТ! За това не позволявай на обстоятелствата и на хората с лоши думи и мисли да те пречупят. Върни се още по-добър, за да продължаваш да преподаваш КРАСИВ ФУТБОЛ! ❤️„, това написа пък приятелката на футболиста Анита Терзийска.

Подобни статии

Top