Оперна певица и студентка грабнаха наградите във Великденския конкурс на Асеновград (СНИМКИ)

Зам.-кметът Петър Петров им пожела творческото вдъхновение да е част от тяхното ежедневие.

Заместник-кметът на община Асеновград инженер Петър Петров връчи наградите на победителите в конкурса „Най красив домашен козунак“ и „Най-пъстри великденски яйца“. Той им пожела на първо място здраве.

„Бъдете винаги толкова креативни! Творчеството да е част от вашето ежедневие и винаги да творите такива красиви произведения! Късметът да е неотлъчно с вас и следвайте мечтите си до край! Борете се за възможността да изразявате себе си! Бъдете позитивни нека това малко постижение ви бъде стимул занапред!“, каза Петров.

Победителите получиха грамота и специално изработен плакет, на който са гравирани имената им. Зам.-кметът не пропусна да поднесе и красиви букети на дамите, спечелили първите места в двете категории.

За “Най-пъстри великденски яйца“ бе наградена 20-годишната Стефка Ничинкова.

Тя събра 225 лайка от потребители на Facebook. Тя е студентка по графичен дизайн в Пловдив и междувременно работи в Асеновград. Обожава да танцува. Момичето сподели, че изкуството е нейна страст и боядисването на яйцата всяка година превръща дома им в малка творческа работилница. Освен нея, в празничния ритуал се включват 12-годишната й сестра Божидара (ученичка в V-ти клас на ОУ „Христо Ботев“ в Асеновград) и дори малкото й братче Янко, който е на 4 г.

1 2

Подобни статии

Top