OPETH рекламират Пловдив като туристическа дестинация (ВИДЕО)

Шведският прогресив култ OPETH пусна специално съобщение в официалната си фейсбук страница, в кото обявява песните, които ще представи с оркестър в Античния театър на 19 септември.

В тази широка платформа, OPETH рекламираха Пловдив като чудесна туристическа дестинация, която предлага чудесни възможности. Групата подчертава, че до Пловдив и София (само на 140 км от Пловдив) летят и множество достъпни авиокомпании от Лондон, Милано, Париж, Амстердам и много други големи европейски градове.

Публикуван е и късият филм на Стефан Апостолов – ‘Plovdiv – The World’s Sixth Oldest Town’, който може да видите във видеото.

Песните, които OPETH ще изпълнят с Оркестъра на Държавна опера Пловдив в Античния театър на 19 септември са:

Eternal Rains Will Come
Cusp of Eternity
The Drapery Falls
Demon of the Fall
Voice of Treason
The Devils Orchard
The Grand Conjuration
Deliverance

В момента, те вече се аранжират от диригента Левон Манукян и Георги Милтиядов. След това, групата ще направи и самостоятелна програма.

Интересът към концерта в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.

Билети с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) все още се намират в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Подобни статии

Top