Опожариха двете коли на бизнесмен и общински съветник от Раковски (СНИМКА)

Арестуваха подпалвача, повдигнати са му обвинения

36-годишен мъж от Раковски бе задържан за палеж на два автомобила. Мъжът е с повдигнато обвинение и взета мярка „парична гаранция“ с постановление на Районната прокуратура в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив.

Малко след 04.30 на 2 февруари в РУ Раковски е получен сигнал за два горящи леки автомобила на улица „Детелина“. На място са изпратени автопатрул на районното управление и пожарната служба в Раковски.

Екипите, пристигнали на посоченото място намерили напълно опожарени два автомобила с марките „Опел антара“ и „Дачия Дъстър“. По думите на собственика – палежът е умишлен.

В резултат на следствените действия е арестуван 36-годишния местен жител Георги Мишлаков, който е криминално проявен. Мъжът е с повдигнато обвинение и взета мярка парична гаранция, съобщиха от полицията в Пловдив.

БЛИЦ съобщава, че возилата са собственост на бизнесмена и общински съветник от БСП в Раковски Петър Антонов. 43-годишният старейшина е бил кандидат за кмет на миналите избори.

Местни политици коментираха пред репортера ни, че пироманската история може да е политическо отмъщение.

Петър Антонов бил твърда опозиция на управляващите в местния парламент и често взимал спорни решения с ГЕРБ. Двете луксозни возила са лизингови и са регистрирани на фирма „ЩИТ 12“, чиито управител е въпросният общински съветник.

Снимки: focus-news.net и ОДМВР-Пловдив

Подобни статии

Един коментар

  1. Въй въй написа:

    Голяма работа са журналистите :) Пропуснали са и факта че г-н Антонов е номиниран за народен представител на предстоящите избори ….

Top