Организация за плейофа между Ботев и Локо (Сф) - DC news

Организация за плейофа между Ботев и Локо (Сф)

Томбола, талисманът Бенкса, игри и много награди и изненади за малките фенове утре на стадион „Христо Ботев“

Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък от 19:15 часа на стадион „Христо Ботев“.

В деня на мача ще настъпи следната организация:

– в 10:00ч. ще отвори фен магазинът на „Колежа“, както и билетната каса откъм ул. „Богомил“
– в 16:00ч. ще бъде отворен паркингът зад Трибуна Юг. Желаещите да паркират на него ще влизат през първата бариера на бул. „Източен“, както и през ул. „Богомил“, като цената на паркомясто е 10 лева и важи до края на мача с Локомотив
– в 17:30ч. ще бъдат отворени вратите на стадиона

За малките фенове на Ботев са предвидени следните изненади:

– от 17:30ч. на стадион „Христо Ботев“, пред централната трибуна, ще бъдат разположени четирима аниматори. За най-малките „канарчета“ ще има рисуване с боички по лицата, фигури с балони, игра с топка и други забавления.
– нашите партньори от Winbet ще предоставят играта speedometer, на която всеки ще може да измери силата на своя удар. Тя ще се намира в непосредствена близост до фен магазина откъм северната трибуна.
– до фен шопа ще бъдат разположени и food track-ове, от които всеки ще може да закупи напитки и храна.
– „жълто-черният“ талисман Бенкса ще забавлява малките „канарчета“ и ще се погрижи за тяхното настроение.

В зоната около централната трибуна очакваме нашите специални гости от трите училища, които „жълто-черния“ Клуб покани за мача с Локомотив (София). Учениците и техните родители, както и учителите от СУ Св. Паисий Хилендарски, ОУ Алеко Константинов и ОУ Васил Левски, ще бъдат разположени на Сектор „А“ и Северната трибуна.

На полувремето на мача ще се състои специалната игра за всички фенове, присъстващи на мача, като голямата награда е електрически велосипед на стойност 3600лв.

Билети за мача със столичните „железничари“ можете да закупите и online.

Подобни статии

Top