Организираните привърженици на Ботев се срещнаха с областния управител

Феновете се надяват отново на държавно съдействие за довършването на стадиона

Организираните фенове на Ботев продължават с усилията си за доизграждането на стадион „Христо Ботев“. В края на седмицата – в  петък, 28.01.2022 г., се проведе среща между областната управа и представители на Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, съобщиха днес „жълто-черните“.

Фенските структури бяха представени от Борис Гиздаков, Михаил Манолов, Момчил Милев и Иван Шопов. Самата среща бе по покана на областния управител Йордан Иванов и с любезното съдействие и присъствие на народния представител Иван Петков.

Йордан Иванов бе запознат със статута на Сдружението като член на БФС, със статута на стадион „Христо Ботев“, който по проект трябва да разполага с лиценз за категория 4 на УЕФА, както и с информацията за строежа, с която привържениците на Ботев разполагат до момента. От страна на областната управа бе проявен сериозен интерес по всички теми, а срещата постави началото на диалог за държавно съдействие за цялостното довършване на строежа на стадиона.

Подобни статии

Top