Орхан Мурад бесен: Какво скандално има в клипа на Сузанита? (ВИДЕО)

Пушенето на марихуана и секссцените в новия клип на Сузанита са менте

Поне така твърди бащата на певицата Орхан Мурад.

Той е категоричен, че декларацията, която изисква Държавната агенция за закрила на детето е безсмислена, тъй като придружава Сузанита навсякъде и очевидно е запознат с действията ú, съобщава „Телеграф“, цитиран от novini.bg

Агенция за закрила на детето погна Сузанита заради скандален клип

„Въобще не искам да коментирам. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда да говорим две години поред едно и също нещо. Агенцията ако има въпроси да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия“, споделя Орхан Мурад.

Очевидно той и съпругата му Шенай са присъствали на снимките на видеоклипа към песента „К’во става, брат“ и най-вероятно са наясно как дъщеря им имитира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния ú партньор Ангел. Това придружено с пушенето на марихуана и средните пръсти, които сочи, се приема крайно непрофесионално от страна на нейните колеги, допълва изданието.

„Нямам против чупките в кръста, но да се правиш, че лапаш на някого… Стига, не това е начинът. Въпреки че гнусният шоубизнес диктува правилата“, разкрива Крум, който в миналото си партнираше с блондинката.

От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) уточняват, че в момента правят проверка, дали действително родителите са дали разрешение в писмен вид за кадрите.

„Няма развитие по случая. В момента правим проверка, сезираме СЕМ по отношение на видеото. Това, което искаме да установим е дали родителите действително са дали разрешение в писмен вид за кадрите, декларацията е задължителна когато лицето е непълнолетно. Колегите работят по сигнала – това със секссцените и пушенето на марихуана. Те са и най-фрапиращи. Изпълнителката се опитва да рекламира нещо абсолютно забранено и не само. СЕМ могат да изискват от продуцентите спиране на излъчването на видеото по съответните телевизии“, коментират от ДАЗД пред вестника и допълват, че случаят „Сузаните“ е задминал скандала, който се разрази след излъчването на първия клип на Гери-Никол.

Последователите на Сузанита са убедени, че видеото ще бъде свалено до дни.

 

Подобни статии

Top