Орхан Мурад на нож със Сузанита

Орхан Мурад е на нож с ексцентричната си щерка Сузанита

„Сузаниа не слуша какво ú се говори. Давам ú съвети но не вдява. Обяснявам ú как да разви кариерата си, но тя не ме слуша за нищо. Прави каквото си иска и закъса в училище!, споделя изпълнителят пред в. „България днес“, цитиран от HotArena.

Сузанита няма добри оценки в училище, но това изобщо не я трогва. Според певеца, една от причините Сузанита да не го слуша е пубертетът, който щерка му кара.

Семейството на Орхан Мурад познава отлично гаджето на Сузанита, който е на 22 години.Таткото приема добре връзката ú с баткото, но не желае да говори за него.

Мурад взе отношение и по поредния скандал свързан с дъщеря му. Поведението на Сузанита в последния ú клип, е меко казано скандално за възрастта ú.

Във видеото към песента „Кво става брат“, певицата е оскъдно облечена, размахва среден пръст, както и плюе по полицаи. Но най-фрапиращото е, когато тя се навежда към колегата си Ангел, все едно ще му прави орална любов. От Държавната агенция за закрила на детето разглеждат внимателно кадрите и ще потърсят семейството на певицата, за да разберат дали знаят в какви клипове се снима дъщеря им.

„Да я погва комисията. Клипът не е наш. Сузи прави това, което са ú казали“, оправдава я Мурад.

Подобни статии

Top