Орхан Мурад: От „Закрила на детето“ ни проверяваха заради Сузанита

– Г-н Мурад, дъщеря ви Сузанита отново предизвика много сериозен медиен шум с последния си клип. Търсиха ли от „Закрила на детето“ контакт с вас?

– Не. Няколко пъти я проверяваха дали е с родител на участията. Но тя винаги ходи с майка си, така че няма проблеми.

– Как ще коментирате сцените, в които тя пуши трева и имитира, че прави орална любов на певеца Ангел?

 – Просто показва живота такъв какъвто е. Пресъздават живота в клип. Има провокация, разбира се. Иначе няма да има скандал. На предишната песен „Без коментар” всичко беше супер, но нямаше такъв успех. Всички така постъпват. Това продава. Но не значи, че ако изиграеш една такава роля във филм или клип – в живота си това. Казвам го за хиляден път.

– А вие пробвали ли сте някога някакъв вид наркотик?

– Много пъти, особено в миналото, когато пеех на богати хора, са се опитвали да ме черпят. Никога не съм пробвал и никога няма да опитам. Това е нещо, което ненавиждам много силно. Аз даже и цигари не пуша.

– Има ли теми табу за вас? Говорите ли си със Сузанита за секс, наркотици и давате ли й полезни съвети, които да я предпазят от капаните на живота?

– Да, говорим си много. Тя е силен характер и буйна тийнейджърка, но съм сигурен, че много неща ще й останат в главата от това, което си говорим и съветваме.

– Бихте ли записали дует със Сузанита и отново ли на дневен ред ще бъде провокацията?

– Ние даже вече имаме заедно едно парче. И това е моята стара песен „На море“, само че с нов аранжимент и ново модерно регетон звучене и рап в куплетите. Много е готина, без провокации, да видим как ще се посрещне от аудиторията.

Източник: blitz.bg*

*Интервюто е публикувано със съкращения

 

Подобни статии

Top