Орхан Мурад шокира с вулгаризмите в новата си песен (ВИДЕО)

От песни като „Хиляди слънца“ и „Обичам те още“, Орхан започна да пее за полови органи

Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс, девственици, сводници и калугери в най-новата си песен. Парчето на лиричния изпълнител бълва от вулгаризми, с което шокира почитателите си.

Той и дъщеря му Сузанита са дъното, категорични са колегите им, които са убедени, че тази песен има за цел да размие скандала около последното видео на 14-годишната ученичка.

Песента „Де бре де“ се изпълнява от Орхан Мурад и Веселите Момчета,  а текстът ú е изпълнен с цинизми. Заради вулгарния текст видеоклипът е цензуриран с 16+. Триото и Мурад пеят на богата трапеза, свирят и мезят с домашна ракия и салата.

Песента започва с реч от Мурад, който споделя, че най-важното е да се уважаваме един върху друг.

„Това е Дъното. От песни като „Хиляди слънца“ и „Обичам те още“, Орхан започна да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Аз наистина няма какво да кажа. Изпаднах в шок, трудно ми беше да повярвам, той задмина дъщеря си“, коментира фолк дивата Роксана, пише в. „Телеграф“, цитирано от novini.bg.

Тя и нейните колеги все още недоумяват как е възможно Сузанита да имитира френска любов, а татко ú да пее за нея. Част от последователите на Орхан остро критикуваха творчеството му, а други припомниха парчето на Сузанита, в което малката пуши марихуана, друса дупе в оскъдни дрехи, сочи средни пръсти и плюе върху органите на реда.

Последователите на 51-годишния мъж очакват СЕМ да забрани за излъчване по телевизията скандалната песен.

Подобни статии

Top