Орлин Павлов обяви датите от лятното си турне - DC news

Орлин Павлов обяви датите от лятното си турне

Турнето започва на 22 юли в Летния Театър Бунарджика в Пловдив

Повече от 20 години Орлин Павлов е един от най-обичаните и завладяващи гласове на българската музикална сцена. През настъпващия топъл сезон той ще зарадва феновете си с феерично лятно турне.

Турнето започва на 22 юли в Летния Театър Бунарджика в Пловдив, за да продължи на брега на нашето Черноморие:

  • 28 юли: Царево, Летен Кинобар
  • 2 август: Созопол, Амфитеатър
  • 4 август: Свети Влас, Амфитеатър Арена
  • 22 август: Бургас, Летен Театър

В рамките на двучасовото шоу феновете на Орлин Павлов ще имат възможността да видят на живо аудиовизуален концерт-спектакъл, включващ емблематични парчета от първия самостоятелен албум на певеца „Още малко”, както и най-популярните и любими на публиката песни.

В програмата ще прозвучат „Секунда“, „Всяка година по същото време“, „Още малко“, „Заедно“ и разбира се, „Див Рай“ – един от последните хитове на популярния у нас певец. Тези песни имат специално място в сърцата на хиляди българи.

Предстои едно вълнуващо музикално-артистично пътуване, в което ще се преплетат букет от жанрове: поп, джаз, суинг и фънк. На сцената заедно с Орлин ще забият едни от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон). С тези талантливи имена незабравимите емоции са гарантирани.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени през мрежата на Eventim. Не пропускайте шанса си да получите наслада от невероятното музикално шоу на живо под звездите.

Следете новини за Орлин Павлов и турнето на Facebook и Instagram страниците на певеца.

Подобни статии

Top