Осъдиха мъж, блудствал с 10-годишно сираче

Пиян 41-годишен мъж се натискал с 10-годишно сираче и предлагал да се усамотят срещу „пет-шест лева“.

Блудникът е признат за виновен от Районния съд в Пазарджик и осъден на 1 година затвор при първоначален общ режим, предаде Дарик. 

Подсъдимият Георги М. и невръстната му жертва живеят в една махала на малък град в Пазарджишка област. Момичето е отглеждано от баба си. Майка му е починала, а баща му работи в чужбина. Семействата се познавали добре като съседи, децата им си гостували, за да играят заедно.

Грозната сцена се разиграла на 9 март 2017 година. Според някои свидетелски показания, Георги празнувал с многолюдна компания Деня на жената. Пил бира и ракия и в едно от кафенетата на градчето, разказва собственикът на заведението, също призован да даде показания по делото.

В кръчмата обаче мъжът видял, че не му стигат пари да си плати сметката и тръгнал към дома си да вземе още.

В същото време жертвата била изпратена от баба си да купи хляб. След покупката я срещнала позната, която я помолила да даде някакви дънки на съпругата на Георги. В дома му обаче малката била посрещната от майката на подсъдимия, която й казала, че снаха й не е вкъщи, затова тръгнала да връща дънките на жената, която й ги дала.

По пътя Георги настигнал девойката пред един гараж. Попитал я дали ѝ е студено, после хванал лявата ѝ ръка и започнал да търка с нея пениса си и да я опипва по задните части.

Детето се дърпало, а мъжът продължавал с неприличните предложения, като дори казал да отидат двамата към брега, щял да даде „пет-шест лева“. Малката се разкрещяла и успяла да се измъкне. Той тръгнал към кръчмата да си допие, а тя се прибрала и разказала всичко на баба си.

1 2

Подобни статии

Top