Още 1025 лв. към сметката за нова Детска клиника в Пловдив

Празникът „Благотворително звънче“ и народната певица Смиляна Захариева даряват за кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“

Дарение от 1025,00 лв. в полза на кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“ на УМБАЛ „Свети Георги“ направиха организаторите на празника „Дрескод: звънче“ или  „Благотворително звънче“, провел се на Сирни Заговезни, 1 март.

Основен организатор на събитието е Смиляна Захариева – жената с най-мощния глас в света, вписана в книгата с рекордите на Гинес и отличена с приз Grandprize Bulgaria GrandMa Talent 2020, а основен инициатор и спонсор на празника е Еконт Пловдив. Благотворител за каузата е Суверенен орден на Свети Йоан, Рицари на Малта OSJ – Велик Приорат България.

В празничния ден по цялото продължение на Главната пловдивчани и гости на града можеха да наблюдават закачливата игра на участващите музикални и кукерски формации. В празника се включиха състави от с. Расник, с. Люлин и гр. Земен, Община Перник; Благоевград, III квартал; с. Отец Паисиево, Община Калояново и гайдарски ансамбъл „Еподай“, който заедно със Смиляна Захариева застана начело на шествието.

1 2

Подобни статии

Top