Още един турски отбор поиска Бирсент Карагарен

Новакът в елита Фатих Карагюмрюк желае футболиста на Локо още това лято, но може и да изчака до края на годината

Новакът в елита на Турция Фатих Карагюмрюк следи десния халф-бек на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен, разкри пред „Меридиан Мач“ роден мениджър, пожелал анонимност.

Възможно е трансферът на играча да се осъществи още това лято, но е по-вероятно спортно-техническото ръководство на Фатих Карагюмрюк да огледа по-обстойно Карагарен до края на годината и тогава евентуално да направи оферта за него.

Това е поредният турски клуб, който е привлечен от добрата игра на Карагарен през последните сезони. Преди няколко месеца в комшийските медии се появиха информации, че към Бирсент има интерес от страна на Акхисар и Хатайспор, но на този етап няма реална оферта за титуляра в състава на Бруно Акрапович.

Припомняме, че Локомотив (Пловдив) осъществи един трансфер в последните дни. Левият халф-бек на тима Йосип Томашевич премина в гръцкия Атромитос. Според запознати хърватинът е бил продаден за минимална сума, като се има предвид класата му. Съседите са платили по-малко от 100 000 евро за правата на Томашевич, като най-вероятно са се възползвали от откупна клауза в договора му с Локомотив.

Подобни статии

Top