Осмомартенски хороскоп

ОВЕН

Старайте се днес да не спорите с никого, важно е да запазите добрите си отношения дори с тези, които не споделят вашата гледна точка и се ръководят изключително от собствения си интерес. На много от вас ще се наложи да разрешават чужди разногласия. Това не е особено лесно занимание и не е чудно, че ще се почувствате изтощени в края на деня. Бъдете внимателни с парите и избягвайте значителни разходи, не правете необмислени покупки. Срещи с приятели или интересни пътувания може да ви донесат нови впечатления и приятни изживявания.

ТЕЛЕЦ

Имате шанс да промените много неща в живота си. Но преди да пристъпите към решителни действия, обмислете всичко както трябва. Работата е там, че вашите постъпки може да имат съвършено неочаквани последствия и може да получите не точно това, което очаквате. Струва си да се вслушате в съветите на верни приятели и надеждни съюзници, понякога отстрани могат да видят това, което вие не сте забелязали. Старайте се днес да избягвате прекалените физически натоварвания и не се преуморявайте. Починете си добре, за да не се почувствате зле.

БЛИЗНАЦИ

Не се сърдете на хората около вас. Това може да не окаже толкова лесно, тъй като те сякаш нарочно се опитват да ви извадят от равновесие. Може да избегнете конфликтите и дори да се договорите за съвместни действия, но трябва да положите усилия. Чувството за хумор няма да ви е излишно, за да се справите успешно в някои ситуации. Днес не решавайте важни въпроси, защото дори и да вземете някакво решение, по-късно ще се наложи да го преразгледате. Покупките днес най-вероятно ще са несполучливи, възможни са финансови загуби, затова бъдете внимателни с парите.

РАК

Сутринта ще ви бъде по-трудно да договорите за нещо с обкръжението си, затова отложете за по-късно важните срещи и задачи. Денят не е подходящ да уреждате важни неща, особено ако зависят от държавни учреждения и инстанции. Може да очаквате само пречки и задръжки. Вечерта може да се отдадете на приятелско общуване, най-ползотворни ще се окажат срещите с жени, както ваши роднини така и просто познати и приятели. Разговорите с тях ще бъдат ползотворни и приятни, ще ви заредят с положителни емоции.

1 2 3

Подобни статии

Top