Основен булевард в Пловдив става еднопосочен

Важна промяна в организацията на движението на бул. „Санкт Петербург“ – южното платно ще бъде само в посока от Центъра към „Тракия“

Във връзка с усложнената обстановка с трафика по бул. „Санкт Петербург“, причинена от ремонта на северното платно се променя организацията за движение. Южното, откъм парк „Лаута“, ще бъде само еднопосочно, а не както досега в двете посоки. Колите ще се движат единствено в посока от Центъра към „Тракия“.

Северното платно в участъка от бул. „Освобождение“ до ул. „Богомил“ остава изцяло затворено за ремонт и подмяна на асфалтовата и тротоарната настилка.

Според изпълнителя на ремонтните дейности ДЗЗД „Градска среда“ обновеният участък може да бъде отворен за движение най-скоро на 18 декември, така че да се осигури спокойно преминаване покрай големите търговски обекти във връзка с предстоящите коледни празници.

В момента полиция регулира движението и безпрепятственото преминаване покрай кръговото кръстовище на бул. „Санкт Петербург“ и „Освобождение“. Движението по посока Централна градска част ще се осъществява само по бул. „Освобождение“.

Top