Остават два дни за кандидатстване по процедура на община Асеновград за специализиран автомобил

Какви са условията за кандидатстване?

Два дни остават до крайния срок за подаване на документи по процедурата за “Доставка на нов специализиран автомобил за лица с увреждания по проект: „Център за подкрепа на лица с увреждания“, обявена от община Асеновград. Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер до 49 561,67 лева без включен ДДС или 59 474 лева с ДДС.

Сред минималните технически параметри, на които трябва да отговарят предложенията на участниците, е специализираният автомобил за хора с увреждания да е нов и неупотребяван, а двигателят да се движи с гориво дизел или бензин. Екологичната му норма трябва да е от тип най-малко EVRO 5 или еквивалент. Изискване е седящите места да са минимум 2+1 за шофьор  и едно обособено специализирано място за инвалидна количка. Трябва да има една странична дясна плъзгаща се врата, две задни врати, отварящи се на минимум 180 градуса, както и да са оборудвани с дръжки и помощни ръкохватки за качване и други.

Критерият за оценка и класиране на кандидатите е „най-ниска цена“. Последният момент, в който ще се приемат оферти, е 23:59 ч. на 20.09.21 г. (понеделник). Пълните условия и документация за кандидатстване по обществената поръчка може да откриете ТУК.

Подобни статии

Top