Освободиха скоропостижно новия уредник на Античния театър

Освобождаването бе поискано от кмета Здравко Димитров

Кметът Здравко Димитров поиска Григор Чолаков, по-известен като Dj Funky да бъде освободен като уредник на Античен театър. Това е станало в разговор с директора на ОИ „Старинен Пловдив“. Това съобщиха официално от пресцентъра на община Пловдив.

„Хората, които се назначават в ОИ „Старинен Пловдив“ се избират според професионалните им качества, на база автобиография и след провеждане на интервю от страна на ръководството. Факт е обаче, че снимките на Григор Чолаков, изтекли в медийното пространство, са смущаващи и самият той изяви желание да напусне поста си“, заяви след срещата Грозев и уточни, че ще подпише молбата за напускане още днес.

Скандалът около Dj Funky се разгоря снощи, след като самият той публикува в личния си профил във Фейсбук, че се е преместил да живее в Пловдив и работи като уредник на Античния театър. Чолаков дори публикува и снимка от работното си място.

Новината от профила му съобщи сайтът „Под тепето“, откъдето допълват, че според тяхна информация именно на този плаж е укрепнало приятелството между Богомил Грозев и Здравко Димитров.

Малко след това профилът на Чолаков изчезна от търсачките във Фейсбук.

Тази сутрин кметът Здравко Димитров не коментира назначението.

Снимки: Фейсбук/Crigor Cholakov

Подобни статии

Top