От Ботев поставиха седалки на трибуна „Юг“

В продажба са ограничен брой билети за мачовете срещу Арда в пенеделник и на втория тим среку Етър днес

Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в среща от 7-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в понеделник от 20:30 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Във връзка с последните противоепидемични мерки, за мача с Арда ще се продават ограничен брой билети за Централната трибуна и трибуна „Юг“. От „жълто-черния“ клуб поставиха седалки на трибуна „Юг“, за да бъде годна за употреба с оглед новите правила от здравните власти.

Билетите са на обичайните цени: Централна трибуна – 10лв., трибуна „Юг“ – 8лв., сектор „Гости“ – 8лв. Билетите за трибуна „Юг“ ще бъдат предоставени на BULTRAS и КПБП, като фенските организации ще публикуват информация за тяхното разпространение.

Дублиращият отбор на Ботев е домакин на Етър (Велико Търново) в мач от 9-ия кръг на Втора лига. Двубоят е в събота от 19:00 часа на клубната база.

Достъп до мача имат притежателите на абонаментни карти, а за срещата са пуснати в продажба минимално количество билети за Централната трибуна, които са на цена 5 лева. За феновете на тима от Велико Търново билетите също са на цена 5 лева, като ще се продават на касата пред сектора за гости.

Билетите и за двата мача са достъпни в системата на Eventim. Пропуски ще се продават и в клубния фен магазин, а касата пред „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще отвори два часа преди началото на двубоите.

Подобни статии

Top