От днес Пловдив ухае на канела, мента и карамел! Ето защо

Започва най-вкусният и чакан фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер и ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел!

Tази седмица, от 6-ти до 9-ти юни, „Plovdiv Food Park Festival“ 2019, посреща почитателите на хубавата храна, кехлибарените пенливи напитки от цял свят, и още много неустоими кулинарни преживявания, разположени в уникална фестивална територия в подножието на Младежкия хълм.

Стрийт културата, все повече завладява Европа, като създава емоционална връзка между публика и участници.

Емоционални моменти, които хората прекарват на открито със своите семейства и приятели и помнят дълго, запазват спомени от добре прекараното си време заедно в парка.

Пловдив, винаги е бил град на емоциите, и хората ще усетят енергията на града, в който мултикултурното разнообразие е водещата сила на хилядолетния, най-стар жив град в Европа!

„Plovdiv Food Park Festival“ 2019 е събитие, което обединява над 350 невероятни специалисти в кулинарията, пивовари от цял свят, майстори от барбекю културата, сладкари, специалисти в перфектно миксираните напитки, вино производители, и още много завладяващи рецепторите вкусни чудеса.

На едно място се събират и най атрактивните кухни на колела (караваните), за да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града.

Във фестивалната зона ще има също атракциони и забавления за деца, хендмейд пазар с едни от водещите артисти в България, фермерски пазар с производители от региона, игри и съревнования за тези, които смятат себе си за гурота на барбекюто.. и още куп изненади за добре прекарано време в парка.

Музикалната програма която фестивалът ни представя, е за да ни бъде още по голям айляка – вечерни концерти с любими банди, а през деня, зад пулта на сцената застават добрите пловдивски клубни диджеи с много, много лежерни сетове за да е още по-приятно и вкусно. Не забравяйте и домашните си любимци – те са добре дошли на нашия фестивал, стига да са послушни разбира се.

Чакаме ви на поляната, за да изживеем заедно първото издание на вкусният пловдивски фестивал!

Организаторите са се погрижили да ви е красиво, уютно, удобно и най вече – „Вкусно да ни е на всички“!

Top