От Локо отхвърлили оферти за шестима свои през зимата

Треньорът Бруно Акрапович разкри, че е имало интерес към Аралица, Томашевич, Карагарен, Езе, Абдулахи и Умарбаев

Треньорът на Локомотим (Пловдив) Бруно Акрапович разкри, че през зимата е имало оферти за шестима от футболистите му, но е преценено, че е по-добре те да останат на „Лаута“.

„Не знам как мислят другите, но моето мнение е, че в крайна сметка има сериозна разлика между отбора в момента и този, който заварих. В момента имаме един отбор, който е с 6-7 години по-млад и наистина има шанс да продадем някого.

И тази зима отхвърлих някои предложения. Защото според мен още не е моментът и е по-хубаво тези момчета да останат за още 6-7 месеца при нас. И съм сигурен, че след време в клуба ще има приходи, което е и голямото желание на собственика.

Например един Анте Аралица, за който нонстоп ми звъняха. За Томашевич също, за Бирсент Карагарен, за Езе знаете, за Мустафа ми се обаждаха… Преди три дни за Парвиз Умарбаев беше актуално предложение да тръгва за добър отбор. Това е нещо, което можеш да правиш с млади перспективни футболисти. С някои на по 35-36 години не можеш да го правиш и аз не искам такава работа да правя. Това не е сериозно“, каза Акрапович.

Подобни статии

Top