От Слован потвърдиха интереса си към Ален Ожболт

Спортният директор на клуба от Братислава е бил лично на няколко мача на Локо

Спортният директор на Слован (Братислава) Ричард Труц потвърди, че нападателят на Локомотив (Пловдив) Ален Ожболт попада в техните трансферни планове. Труц разкри, че лично е присъствал на няколко мача на „смърфовете“ в последните ме­сеци, за да гледа на живо изяви­те на 23-годишния футбо­лист.

„Мога само да кажа, че той е в кръга от играчи, които сле­дим, но все още не сме водили преговори. Не сме разговаряли с никого, нито с клуба, нито с играча. Той е футболист, кого­то познаваме и следим“, ко­ментира Труц пред Sport.sk.

„Нормално е да следим игра­чи за всеки един отделен пост, а не само за позицията на нападателя. Може да отправим оферта за Ожболт, но трябва да разгледаме всички възможни алтернативи“, доба­ви Труц.

Ге­орги Иванов-Гонзо обяви, оферта за Ожболт има от чужбина и от шампиона Лудогорец. Явно едната опция е имен­но словашкият гранд.

Интересното е, че и Локо, и Слован ще проведат зимната си подготовка в турския курорт Белек, където разговорите може да напреднат.

Наставникът Бруно Акрапович потвърди, че Желемир Теркеш повече ня­ма да е част от щаба му. Хър­ватинът си тръгва по соб­ствено желание, като е искал да е по-близо до семейството си.

„Имам доста варианти. Же­лаещи да работят в Локомо­тив (Пловдив) не липсват. При­тегателна сила сме. Но няма да бързаме. Имам достатъчно добър щаб в момента. Има време. Ще преценим, не искаме да рискуваме“, коментира пред „Тема Спорт“ боснен­ският специалист.

„Черно-белите“ са в почивка и подновяват тренировки на 7 януари.

Подобни статии

Top