От Своге опровергаха, че ще издигат Крушарски за шеф на БФС

Спортист се е съсредоточил единствено към представянето си във Втора лига, ето официалната позиция на клуба

От Спортист (Своге) пуснаха официална позиция до медиите, в която опровергават напълно информациите от последния ден, че те ще издигнат кандидатурата на собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за президент на БФС.

Ето официалната позиция на клуба:

„До футболната общественост,

Ръководството на Спортист (Своге) с изненада прочете публикации в медиите, в които името на клуба е замесено в издигането на г-н Христо Крушарски за президент на БФС.

Искаме категорично да заявим, че ръководството на клуба никога не е обсъждало подобен вариант свързан с издигането кандидатурата на г-н Крушарски или някоя друга личност за президент на БФС. Появилите се информации са явни спекулации и манипулации, които явно имат някаква скрита цел. Нямаме ни най-малка представа кой и  защо пуска подобни слухове и замесва нашия клуб в неща, в които той няма нищо общо.

Ние, както вероятно и останалите футболни клубове в България, следим всички информации свързани с предстоящия конгрес на БФС и като редовен член на футболната централа ще вземем решение кого от кандидати да подкрепим, когато се стигне до избор.

Към този момент Спортист (Своге) се е съсредоточил единствено и само към представянето на отбора на футболния терен в мачовете от Втора лига и така ще бъде в следващите два месеца до края на първенството“.

Подобни статии

Top