Отборът на Лудогорец със специални маски в Милано! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Епидемиологът от ВМА д-р Руси Пантаджиев лично следи за безопасността на цялата делегация на българските шампиони

Отборът на Лудогорец пристигна в Милано за утрешния реванш с Интер от 1/16 финалите в Лига Европа, който ще се играе на „Сан Сиро“ от 22:00 часа българско време без публика. Чартърът на тима кацна на летище „Малпенца“ днес по обяд, като полетът от Варна продължи около два часа.

В 13:00 часа делегацията на шампионите се настани в хотел „Мелия Милано“, който се намира в близост до стадион „Сан Сиро“. За днес е планирана само официална тренировка в 20:00 часа българско време на „Сан Сиро“. Пресконференциите на двата отбора бяха отменени, както и официалният обяд с УЕФА утре. Освен за феновете двубоят Интер – Лудогорец ще бъде затворен и за журналисти.

Клубът е взел всички превантивни мерки за престоя в Милано. Футболистите, треньорите и придружаващите ги лица следват стриктно инструкциите и съветите на медицинските власти.

Отборът се прибира в България веднага след мача с Интер. Чартърът на Лудогорец се очаква да кацне на летището в София около 04:00 часа на 28 февруари.

Епидемиологът от Военномедицинска академия д-р Руси Пантаджиев е заедно с отбора в Милано, където ще следи за мерките за безопасност в лагера на разградчани по време на престоя им в Италия.

Подобни статии

Top