Откриха нова улица в Пловдив, ето къде е тя

В областния град символично бе открита улица „Отговорност“

В 11 часа на 29 април младежи, които получиха първата си шофьорска книжка поеха по своя нов път – на отговорността им като водачи. Ден преди голямото предпразнично пътуване 11 момчета и момичета от Пловдивска област, навършвайки възраст да получат своите свидетелства за правоуправление, взеха в ръце кормилото на Живота.

Тръгването по новия път налага особено внимание и поемане на отговорност. С поредната инициатива пловдивската полиция дава зелена светлина на младостта и живота.

Улица „Отговорност“ преминава през територията на сектор „Пътна полиция“.  Водачите поемат по нея веднага след като получат своите книжки. Първите млади шофьори се отбелязаха в отворена група, носеща това име в социална медиа.

За служителите на реда предизвикателството е да положат усилия да привлекат вниманието на младежите и съпричастността на обществото към общата цел- пътна безопасност.

Всеки който желае може да се отбележи на улица „Отговорност“- както водачи, така и участници в движението, а с действието си дава символично обещание да пази живота на пътя!

Подобни статии

Top