Откриха шофьора от клипа с наглото изпреварване (ВИДЕО)

Полицията от Смолян откри шофьора,

който е сниман в клипа, разпространен във Фейсбук и медиите, съобщиха от ОДМВР в града. На него софийски „опел“ шпори бясно по пътя Асеновград – Смолян в отсечката от Чепеларе към Хвойна.

Шофьорът е на 66-години от София. От видеото се вижда как той се опитва да изпревари без видимост автобус, камион и кола.

Нагъл шофьор с опасно изпреварване на пътя Асеновград – Смолян (ВИДЕО)

Ръководството на ОДМВР-Смолян се самосезира и предприе необходимите мерки за установяване извършителя на нарушението, съобщиха от дирекцията.

„До настоящия момент е установено, че собственик и водач на лекия автомобил „Опел Инсигния“ е 66-годишен мъж от гр. София. Същият ще бъде призован да се яви в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Смолян, където да обясни случилото се. За изясняване на фактите и обстоятелствата, сведения ще бъдат снети и от свидетелката, заснела видеоклипа.

Обръщаме се към останалите участници в движението, в това число водачът на насрещно движещия се автомобил и тези, които са възприели факти, свързани с рисковото шофиране да се обадят на тел. 0301/ 35 521 и да съобщят телефон за връзка с тях. Благодарим за подадения сигнал и приканваме всички участници в движението, станали свидетели на нарушения на правилата за движение да сигнализират компетентните органи на тел.112 или в най-близкото управление на МВР“, заявяват от полицията в Смолян.

Вижте наглия опит за изпреварване:

Убиец на пътя. В плътната колона между Чепеларе и Хвойна тариката реше да изпревари в завоя и едва не уби хората в идващата от завоя кола…..

Публикувахте от Krastina Cholakova в 7 май 2018 г.

Видео и снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top