Откриха труп край пловдиско село, оказа се на изчезнала преди две седмици жена

Тялото било намерено в събота следобед

Полицията е установила самоличността на жена, чийто труп е бил намерен в реката близо до пловдивското село Куртово Конаре в събота следобяд. Тялото е откарано в Съдебна медицина. То е на 79-годишна жена от Кричим, която живеела сама, но е изчезнала преди две седмици. Придошлата от обилните дъждове река е отнесла тялото й до съседното населено място.

От време на време възрастната жена  била посещавана от своя племенник. Преди около две седмици мъжът отишъл в дома й, но заварил къщата отключена. По думите му от жилището не липсвало нищо, нямало и никакви индикации, че някой е влизал.

Мъжът подал сигнал в полицията, че леля му я няма и жената била обявена за издирване. Според съседи, през последните няколко години бабата била в депресия, дори правила опит да сложи край на живота си. Преди година минувачи я били забелязали по пижама край реката, но намесата им предотвратила опита и да се хвърли във водата. Вероятно този път жената е успяла да сложи край на живота си, излизайки от дома се незабелязано и избирайки да скочи в реката, смятат запознати.

Възрастната жена не е оставила предсмъртно писмо. По случая е образувано досъдебно производство.

Подобни статии

Top