Откриха трупа на изчезналата Цвета

От водите на река Чая извадиха тялото на 51-годишната  Цвета Стефанова. Жената изчезна в понеделник рано сутринта и от тогава е в неизвестност.

Безжизненото тяло е извадено към 16 часа вчера в района на новостроящата се пречиствателна станция. Екип на пожарната служба в града се е отзовал на сигнала, подаден на телефон 112.

Пожарникарите са  пристигнали незабавно на мястото на инцидента, а за да извадят тялото на удавничката се е наложило спасителите да използват стълба, заради дълбоките води и силното течение на реката.

Трупът е идентифициран, по тялото не са открити следи от насилие и най-вероятно става дума за самоубийство. По случая е образувано досъдебно производство, потвърдиха от Районната прокуратура в Асеновград.

Жената е била с тежко онкологично заболяване и най-вероятно е скочила от моста, който е на метри от мястото, където е открито тялото.

Назначена е аутопсия, направен е и оглед на района.

51-годишната Цвета Стефанова е излязла в понеделник рано сутринта.  Двете й дъщери  организираха издирване чрез социалната мрежа, а снимката на асеновградчанката беше споделена от стотици.

Снимка: архив

Подобни статии

Top